Eksempler på reinkarnation - du tager dine talenter med dig!

Danny Kaye vs. H. C. Andersen,
David Niven vs. Edgar Allan Poe,
John Lennon vs. Nikolai Rimsky-Korsakov.


Du tager dine talenter med dig – eksempler med Danny Kaye, David Niven og John Lennon.

Reinkarnation eller genfødsel er den proces at blive født igen for at balancere sin karma og opnå mestring af selvet og enhed med Gud. Når disse engang er opnået, går sjælen gennem opstigelsens ritual.

Et af de vægtigste beviser for idéen om genfødsel er vidunderbarnet, et barn som i en utrolig tidlig alder viser geniets kvaliteter. Forskellen mellem et gennemsnitsbarn og et geni ligger i generne og i dets ånd.

En bronzestatue af eventyrdigteren H. C. Andersen i Kongens Have i København, Danmark. Foto: Lars Laursen.

H.C. Andersen 
Tag for eksempel H. C. Andersens sjæl, en dansk forfatter kendt for sine eventyr såsom ”Den grimme ælling”, ”Den lille havfrue” og ”Kejserens nye klæder.” Han var også en uhyre produktiv forfatter af skuespil, rejsebeskrivelser, romaner og digte. I sit næste liv reinkarnerede hans sjæl som David Daniel Kaminsky – bedre kendt som Danny Kaye. Selvom han ikke længere var forfatter, optrådte han nu som skuespiller, sanger eller danser i musicals, komedier og film. 

Danny Kaye
Erfaringen i at prøve at underholde publikum, som ikke talte engelsk, inspirerede ham til pantomimegestik, sang og ansigtsudtryk, som i sidste ende skabte hans ry og gjorde ham til stjerne i 17 film. En af hans film var tilfældigvis “Hans Christian Andersen.” Men historien var ikke en biografi men mere et eventyr om H.C. Andersen. I titelrollen portrætterede Danny Kaye H.C. Andersen som en skomager fra provinsen med barnesind og en livlig fantasi.

Edgar Allan Poe
Edgar Allan Poe var en amerikansk forfatter, digter, redaktør og litteraturanmelder. Han er bedst kendt for sin poesi og noveller, især sine kriminalromaner, science fiction-romaner og skrækhistorier. To af de mest berømte digte er ”Annabel Lee” og ”Ravnen,” mens hans makabre historier som ”Huset Ushers fald” og ”Mord i Rue Morgue” formåede at få læserne helt ud på stolekanten i årtier. I et efterfølgende liv fortsatte sjælen som forfatter men blev også skuespiller. 
David Niven
Han var den berømte britiske og amerikanske skuespiller David Niven, der optrådte i mange tv-shows og film. Heldigvis synes han at have lagt sin tilbøjelighed til skrækhistorier til side, selvom han medvirkede i to gyserfilm.

Nikolai Rimsky-Korsakov
Lad os som et sidste eksempel se på Nikolai Rimsky-Korsakovs sjæl. Han var en russisk komponist i sidste del af det 18. og det tidlige 19. århundrede og medlem af en gruppe komponister, der kaldtes ”De fem.” Rimsky-Korsakov blev anset som en mester ud i orkestrering/instrumentering. Hans bedst kendte orkestrale kompositioner – ”Capriccio Espagnol,” ouverturen til "Den store russiske påske” og det symfoniske digt ”Scheherazade” – er populære musikstykker. Et fjerde kendt stykke er "Humlebiens flugt." 

Et berømt stykke musik af ham er "Indiens sang""Song of India" er en populær sang tilpasset fra arien "Pesni︠a︡ indiĭskogo gosti︠a︡" (Song of the Indian Guest) fra Rimsky-Korsakovs opera Sadko fra 1896. Melodien blev også brugt til sangen "Beautiful Ohio" fra 1918, som blev nationalhymnen for den amerikanske delstat Ohio. 

John Lennon
Rimsky-Korsakov udviklede en nationalistisk, klassisk musikstil, der benyttede sig af russisk folkemusik og dens traditioner sammen med eksotiske harmoniske, melodiske og rytmiske elementer. I et efterfølgende liv fortsatte denne sjæl med at komponere musik som sangeren John Lennon fra The Beatles. Blandt dem, der værdsætter popmusik, blev John anset som en musikalsk innovator, der bragte leg og spontaneitet ind i sine poptekster.

Bemærkning: Mark Prophet eller Elizabeth Clare Prophet har bekræftet disse inkarnationer.

Kilde: Chicago Community Teaching Center

Billeder

  • Danny Kaye – fra filmen Hans Christian Andersen (1952)
  • H.C. Andersen – 1869
  • H.C. Andersen – af Thora Hallager – 1869.
  • Nikolay A Rimsky Korsakov – malet af Tikhvin, 1844-Ljubensk, 1908.
  • Edgar Allan Poe – en 3D-rendering foretaget af Hadi Karimi.
  • Edgar Allan Poe – et daguerreotypi, som først blev offentliggjort 1880.
  • John Lennon – fra musikvidoen til hans egen komposition og sang "Imagine."
  • David Niven – af Allan warren - eget værk, CC BY-SA 3.0. 

#reinkarnation #HansChristianAndersen #HCAndersen #DannyKay #NikolayRimskyKorsakov #JohnLennon #EdgarAllanPoe #DavidNiven #Beatles





Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Frans af Assisi – Den lille kirke i den store kirke

Hvad er Helligånden?

Endegyldig kur mod tobaksafhængighed fundet