Spirituelle kvaliteter ved ledelse - Hun har lært sin lektie godt

Lyt til den tidligere administrerende direktør for det verdenskendte californiske IT-firma Hewlett Packard (HP), Carly Fiorina, der holder foredrag for studerende og lærere på campus ved James Madison University i Virginia, USA, om lederskab, og hvad hun har lært gennem sin barndom, unge år, karriere, de vigtige lederskabskvaliteter, som måske ikke er det, du tror, vigtige værdier og fælder.  

Den lære, hun uddrager af sit liv, har ikke kun at gøre med karriere og forretning, men kan ligeså vel anvendes på andre aspekter af livet og arbejde.

Og hvis du er opmærksom, vil du se, at hendes uddragne lære af sit liv ikke kun drejer sig om det menneskelige eller forretningslivet men også er en uddraget spirituel lære, som også spirituelt inklinerede personer kan drage fordel af.

Hendes erfaringer drejer sig både om, hvordan man være spirituel i en forretningssammenhæng såvel som i livet i almindelighed. Hun har lært sin lektie godt, og hun har et meget velafbalanceret syn på det hele. 

Det er en stor fornøjelse at lytte til denne engelsksprogede video. Se den!
Bemærk: Videoklippet er på engelsk. Du kan du slå simultan taleoversættelse til skriftlige, engelske undertekster til, hvis det kan hjælpe dig. Via tandhjulet ⚙️ i afspilleren kan du endvidere vælge automatisk simultan oversættelse fra engelske til danske undertekster. Du kan også gøre underteksterne større, ændre deres farve m.m.
Carly Fiorinas foredrag ved James Madison University, Virginia, USA:


Af Lars Laursen.


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Frans af Assisi – Den lille kirke i den store kirke

Hvad er Helligånden?

Endegyldig kur mod tobaksafhængighed fundet